Климатични инсталации

aircondДнес пазарът на климатични системи е толкова богат, че човек лесно би могъл да се изгуби в изобилието от производители, видове, марки и модели. Ние в „Чернев клима“ знаем, че максимата „колкото по-скъпо, толкова по-добро“ в сегмента на климатичната техника НЕ важи. При нас ще намерите климатични системи само от най-реномираните производители, а ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто за Вас.

Работим успешно и с VRV и VRF системи от последно поколение, моно и мулти-сплит климатични системи, високоефективни чилъри с водно и въздушно охлаждане, както и студо и топловъздушни апарати  подходящи за вашия хотел, търговски център, офис сграда или заведение.

Ние  работим с доказали се брандове в производството на климатични системи. В каталога ни влизат марките - DAIKIN, MITSUBISHI ELECTRIC, MITSUBISHI HEAVY, MIDEA, FUJITSU GENERAL, FUJI ELECTRIC, TREO, TOYOTOMI, NEOCLIMA, GREE, NIPPON, HITACHI, KITANO, CHIGO, STARWAY, CARRIER, KOBE.
 
Потърсете ни за консултация относно основните параметри на климатичните системи. Нашите инженери ще ви помогнат в правилния избор.