Медицински център “Зора” – съвременна грижа за вашите очи

март 19, 20190
1.png

Очна болница „Зора” е една от водещите болници в България, специализирана в областта на офталмологията. Диагностиката и лечението обхваща целия спектър очни заболявания, включително редки и сложни случаи, които изискват сложен и комплексен подход при поставяне на диагнозата и последващо успешно лечение.

Болницата е създадена през 2001 г. от проф. д-р Ива Петкова, национален консултант по очни заболявания. На територията й работи и Медицински център “Зора”, което пести времето на пациентите и им дава възможност да получават диагностика, изследвания и лечение, включително и по Здравна каса.

В двете лечебни заведения работят медици, специализирали в чужбина и обучени да работят с модерната апаратура. През диагностично – консултативните кабинети преминават над 10 000 пациенти годишно и се извършват над 1000 операции. Големият клиничен и научен потенциал на болницата през последните години я превърна в признат център за диагностика и лечение на някои основни заболявания на окото.

Модерните методи за лечение имат нужда от също толкова модерна база за практика. За това “Чернев Клима” се старае да бъде винаги в крак с новите тенденции, за да може да удоволетвори нуждите на всеки свой клиент. В конкретния случай, трябваше да бъде изградена мрежа за вентилация и климатизация, на клиниката, хосписа и прилежащите към тях помещения за хранене и хигиена.  Вентилационните елементи бяха изработени в производствената база на компанията в гр. Силистра, а климатизацията осигурена от корейския ни партньор LG. Общо взето в този проект може да бъде намерено всичко от съвременните решения за в ОВК сектора.

Инсталираните хидро-китове осигуряват отопление и топла вода за битови нужди в операционните а общите помещения биват климатизирани от VRF LG Multi V 5. Вентилирането на въздуха се осъществява от хигиенни камери с монтирани хепафилтри, които са задължителни за такъв тип проекти.

Резултата е впечатляващ, и се надяваме, че ще допринесем поне малко за по-приятния престой на всеки един посетител. Радваме се, че в България има проекти, които са изградени и реализирани с отношение към детайла и то във дългосрочен план.

Силистра

Шоурум и производствена база


(086) 83 66 99

Fax: (086) 83 66 99

Адрес: ул. Петър Бояджиев №31, Силистра, 7500, България

chernevclima@gmail.com
София

Шоурум Чернев Клима


0894 388 576

Адрес: бул. „Овча купел“ №34А, 1618 София, България

sofia@chernevclima.com

Варна

Шоурум Чернев Клима


(052) 69 66 98

(052) 69 66 99(052) 696695 – СкладFax: (052) 696694

Адрес: бул. 8-ми Приморски полк №188, Варна, 9000, България

chernev@chernevclima.com

Последвайте ни

В социалните мрежи

Бъдете винаги информирани какво се случва около нас.